Арт-хотел "Амфибия бич"

Арт-хотел «Amfibia Beach complex» е расположен на територията на Община Несебър, в южната част на един от най-известните курорти - Слънчев бряг и в близост до древния град Несебър..Комплекса разполага с три корпуса – «Амфибия», «Морская звезда» и «Фрегата», разположени практически на дюните, на триста метра от световно известния плаж „Cacao Beach”.

«Amfibia Beach complex» разполага с творчески кабинети, конферентен-център, офиси и арт-зала, в която се провеждат много от основните мероприятия на Международната творческа школа «Славянски път» - майсторски-класове, репетиции, творчески срещи, изложби.

Условия за работа на школата и конкурсите/фестивалите - 2016

В цената за програмата на обучение е включено: настаняване и хранене (закуска, обяд, вечеря – шведска маса), конкурсна такса за участие в един раздел, открити майсторски-класове и творчески срещи на педагозите – членове на журито, екскурзия в исторически музей в стария Несебър, използването на зала и други помещения за репетиции, звуково и мултимедийно оборудване, пиано и български народни инструменти, помощ в изготвяне на изложба (за художниците) , транспорт до сцените, сертификати за обучение, грамоти, почетни значки награди съгласно Условията на конкурсите и фестивалите: www.slavicroute.com

Amfibia Beach complex – корпуси «Фрегата» и «Морска звезда»:

На територияна на комплекса са разположени 3 басейна за възрастни и деца с бесплатни чадъри и шезлонги, 2 бара, ресторант. Във всяка от стаите: климатик, самостоятелен санитарен възел, ТВ. Безплатен Wi-Fi на територията на главната рецепция на корпус «Амфибия».

1. Цена за пребиваване и обучение на един човек от 1-ва до 5-та творческа смяна 15 дни/14 нощувки

Корпус «Морска звезда»:

Легло в двойна стая

430 евро

Легло в тройна стая

410 евро

Легло в двустаен апартамент за 4-5 човека

390 евро

Настаняване на допълнително легло в стая/разтегателен диван

минус 30 евро

деца до 2 год

бесплатно

Корпус «Фрегата»:

Легло в двойна стая

410 евро

Легло в тройна стая

390 евро

Легло в двустаен апартамент за 4-5 човека

370 евро

Настаняване на допълнително легло в стая/разтегателен диван

минус 30 евро

деца до 2 год

бесплатно

2. Цена за пребиваване и обучение в 6 творческа смяна за 10 дни/9 нощувки за един човек при разпределение:

Легло в двойна стая

330 евро

Легло в тройна стая

315 евро

Легло в двустаен апартамент за 4-5 човека

300 евро

Настаняване на допълнително легло в стая/разтегателен диван

минус 30 евро

деца до 2 год

бесплатно

3. Цена за пребиваване и обучение в периода на фестивално-конкурсната програма 7 дни/6 нощувки, корпус «Фрегата»/»Морска звезда»:

  • 232/222 евро/човек в двойна/тройна стая
  • 212 евро/човек в двустаен апартамент за 4-5 човека

4. При групово настаняване на всеки 20 човека - 1 безплатно.

5. Цени на услугите на Школата без настаняване и хранене:

5.1. Пълна програма: конкурсна такса, открити майсторски-класове и творчески срещи на педагозите – членове на журито, екскурзия в исторически музей в стария Несебър, използване на зали и помещения за репетиции,звуково и мултимедийно оборудване, пиано и български народни инструменти, изготвяне на изложба, транспорт до сцените, сертификати за обучение, грамоти, почетни значки, награди и други услуги по разписание на Школата за 14 дни – 100 евро/човек.

5.2. Същите услуги по т. 5.1., но по разписание на фестивално-конкурсната програма до 7 дни – 50 евро/човек.

5.3. Участие в конкурса, церемониите по откриване и закриване на фестивала-конкурса с получаване на всички награди съгласно решението на журито – минимално 21 евро/човек, допълнително – съгласно Условията на конкурса-фестивала: www.slavicroute.com

 
Партньори

logo

Счетчик посещений
Наши партнеры

9651

© 2010 ООО ПКП "Уралпромтехмаркет"
Обслуживание сайта webberloga.com